ukenru
klimpush-tsintsadze-rozkritikuvala-intervyu-putina-dlya-financial-times

Климпуш-Цинцадзе розкритикувала інтерв'ю Путіна для Financial Times

 • 15455 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Віце-прем'єр міністр з європейської інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе розкритикувала інтерв'ю британського видання Financial Times з президентом РФ Володимиром Путіним через відсутність в ньому згадок про Україну, MH17 і військовополонених. Про це вона повідомила у себе в Facebook, передає УНН.

"Дуже тривожне інтерв'ю Financial Times з Путіним про "все", але без згадок про триваючу агресію проти України, Крим, MH17, політв'язнів і військовополонених. Ця нова "норма" - забути про незручну правду, щоб приємно поговорити з диктатором?", - запитала віце-прем'єр.

Нагадаємо, у своєму інерв'ю для FT Путін заявив, що ліберальна ідея пережила свою мету, коли суспільство виступило проти імміграції та мультикультурності. Він вважає, що останні кілька десятиліть ліберали намагалися диктувати свою волю світу, проте допустили серйозні помилки.

У відповідь Президент Європейської ради Дональд Туск висловився, що не згоден з думкою, що ліберальна демократія застаріла, навпаки, він вважає застарілими культ особистості і владк олігархів в державі.

Українські Національні Новини

Політика