ukenru
klimkin-zaproponuvav-lufthansa-vikoristati-rolik-pro-chs-2018-dlya-reklami-reysiv-v-ukrayinu

Клімкін запропонував Lufthansa використати ролик про ЧС-2018 для реклами рейсів в Україну

 • 9130 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін запропонував німецькій авіакомпанії Lufthansa використати відзнятий матеріал, на якому Київ "переплутали" з Росією, для реклами рейсів в Україну. Про це повідомляє УНН з посиланням на Twitter голови МЗС.

"По-людськи розумію, чому Lufthansa надала перевагу зйомкам в Україні, а не в Росії: у нас гарно і безпечно. Але обманювати не можна. Краще знімати в Україні про Україну. Пропоную на основі відзнятого матеріалу зробити класну рекламу своїх рейсів до Києва", - написав Клімкін.

Нагадаємо, німецька авіакомпанія Lufthansa в ніч на понеділок, 4 червня, видалила з відеохостингу YouTube рекламний “Росія-2018”, присвячений чемпіонату світу з футболу, який відбудеться в РФ влітку цього року. Цей ролик спровокував обурення в мережі, оскільки на кадрах, знятих у київських районах Березняки та Русанівка, вказано, що це Росія.

По-людськи розумію, чому Люфтганза надала перевагу зйомкам в Україні, а не в Росії:у нас гарно і безпечно. Але обманювати не можна. Краще знімати в Україні про Україну:) Пропоную на основі відзнятого матеріалу зробити класну рекламу своїх рейсів до Києва:) https://t.co/Al5aYosKDE

— Pavlo Klimkin (@PavloKlimkin) 4 июня 2018 г.

Українські Національні Новини

Політика