ukenru
klimkin-vvazhayu-neobachnim-dlya-ukrayintsiv-yikhati-na-chs-z-futbolu-do-rosiyi

Клімкін вважає "необачним" для українців їхати на ЧС з футболу до Росії

 • 8589 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає "необачним" і "справді небезпечним" для українців їхати до Росії на чемпіонат світу з футболу, який відбудеться з 14 червня по 15 липня 2018 року. Про це очільник української дипломатії написав у своєму мікроблозі у Twitter, передає УНН.

"Дякую Миколі Карпюку за заклик до українців не їхати до Росії на чемпіонат світу з футболу. Це необачно і справді небезпечно", - зазначив Клімкін.

Як повідомляв УНН, Міністерство закордонних справ України зробило заяву у зв’язку з проведенням у РФ фінальної частини чемпіонату світу з футболу, наполегливо рекомендувавши українцям не їздити до Росії на ці змагання.

Раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Росію треба позбавити права на проведення чемпіонату світу з футболу в 2018 році.

Дякую Миколі Карпюку за заклик до українців не їхати до Росії на чемпіонат світу з футболу. Це необачно і справді небезпечно. І Днем народження, пане Миколо. Та нехай всі наступні будуть на волі.

— Pavlo Klimkin (@PavloKlimkin) 22 травня 2018 р.

Українські Національні Новини

Політика