klimenko-pro-fotografuvannya-naslidkiv-vorozhikh-atak-tim-khto-ne-rozumiye-zagrozi-svoyikh-diy-budemo-poyasnyuvati-z-kriminalnim-kodeksom-v-rukakh

Клименко про фотографування наслідків ворожих атак: "Тим, хто не розуміє загрози своїх дій, будемо пояснювати з Кримінальним кодексом в руках"

 • 248965 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Голова МВС України Ігор Клименко, після ворожого ракетного удару по Кривому Рогу заявив, що після більше ніж півтора року повномасштабної війни знаходяться ті, хто окубліковує наслідки атак. Крименко пригрозив порушникам кримінальною відповідальністью. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram міністра.

Цитата

«Понад 17 місяців повномасштабної війни. А досі знаходяться ті, хто грає на руку ворогу, знімаючи та публікуючи кадри прильотів практично в прямому ефірі.

російські пропагандисти дуже радіють вашому контенту.

Тим, хто досі не розуміє загрози своїх дій, будемо пояснювати особисто. З Кримінальним кодексом в руках», - написав Клименко.

Нагадаємо

У березні минулого року Президент України Володимир Зеленський підписав закон про встановлення кримінальної відповідальності за несанкціоноване поширення інформації про переміщення чи розташування Збройних сил України, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану.

Згідно з нормами нового закону заборонено оприлюднювати відео і фото, зокрема, з траєкторією і місцем потрапляння ракет, назвами вулиць, зупинок транспорту тощо.

За порушення цих вимог передбачена кримінальна відповідальність – позбавлення волі від 3 до 12 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог завдав ракетний удар по Кривому Рогу - МВС

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф імовірно атакувала Кривий Ріг балістикою - Ігнат

     • 275134 переглядiв

    В Донецьку гучно, повідомляють про "прильоти" в центрі

     • 302903 переглядiв