ukenru
klichko-dav-prognoz-na-biy-uaylder-fyuri-ta-zayaviv-pro-mozhliviy-revansh-z-britantsem

Кличко дав прогноз на бій Уайлдер – Ф'юрі та заявив про можливий реванш з британцем

 • 12978 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Колишній чемпіон світу у хевівейті Володимир Кличко виразив свою авторитетну думку стосовно майбутнього бою-реваншу за участі володаря титулу Деонтея Уайлдера та британця Тайсона Ф'юрі, передає УНН з посиланням на "The National".

Українець вважає, що за очками перемога дістанеться британцю, а Уайлдеру необхідно надіятися на перемогу нокаутом.

"Або Уайлдер нокаутує Ф'юрі, або Тайсон здобуде перемогу за очками. Я дуже поважаю Уайлдера, він працював в моєму тренувальному таборі, ми провели в рингу багато раундів. Деонтей - відмінний хлопець і фантастичний боксер. Ймовірно, ні у кого з нинішніх боксерів суперважкої ваги немає такого відсотка перемог нокаутом, включаючи мене", - зізнався Кличко-молодший.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ф'юрі анонсував завершення кар'єри у бою з можливим майбутнім опонентом Усика

Крім того, колишня зірка світового рівня віддав перевагу Ф'юрі, який свого часу завдав поразки українцю.

"Чи вірите ви в це чи ні, але я думаю, що Ф'юрі може перемогти. Можливо, це просто моє бажання. Може, Тайсону це не вдасться, але я буду бажати йому перемоги. А потім ми з ним влаштуємо реванш. Чи анонсую я своє повернення? Ні-ні, я про це не говорив. Зверніть увагу, що я не оголошую бій-реванш. Проте раптова перемога Ф'юрі здатна відкрити багато дверей і додати інтриги", - підкреслив Кличко.

Додамо, що 22 лютого пройде битва Ф'юрі з Уайлдером у Лас-Вегасі.

Українські Національні Новини

Спорт