ukenru
klichko-dav-prognoz-na-biy-dzhoshua-povyetkin

Кличко дав прогноз на бій Джошуа – Повєткін

 • 20617 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Екс-чемпіон світу Володимир Кличко назвав британця Ентоні Джошуа фаворитом у майбутньому протистоянні із росіянином Олександром Повєткіним. Про це Кличко розповів в інтерв'ю на Youtube-каналі "Boxing.ua", передає УНН.

"Я б у жодному разі не списував Повєткіна. Іноді він може виглядати простіше, ніж здається в самому поєдинку. Але це досвідчений спортсмен з хорошим аматорським минулим, олімпійський чемпіон, чемпіон світу. У професіоналах у нього теж прекрасний рекорд. У поєдинку перевагу віддам британцеві, оскільки він важчий, більший та молодший, у нього вже є досвід проведення поєдинку на "Уемблі" - зі мною. Те, що стосується досвіду, - Джошуа не поступається", - зауважив українець.

Однак Кличко вважає, що при деякому сценарії поєдинку Повєткін може закінчити бій достроковою звитягою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко оцінив рівень свого майбутнього суперника

"Якщо Ентоні залишить суперника на дистанції, то з великою ймовірністю можна буде сказати, що Джошуа напевно переможе. Але якщо британець допустить часту появу Повєткіна на середній і ближній дистанції, я навіть скажу, що Повєткін може закінчити поєдинок достроково, перемогою. Очікую цікавий і захоплюючий поєдинок, в процентному співвідношенні віддав би 55 на 45 або 60 на 40 на перемогу Джошуа", - додав легенда світового боксу.

Відзначимо, що Кличко програв Джошуа в своєму заключному професійному поєдинку, а у Повєткіна виграв одноголосним рішенням суддів у 2013-му році.

Українські Національні Новини

Спорт