ukenru
kiyivrada-planuye-vidiliti-24-mln-grn-dlya-nagorodzhennya-gromadyan

Київрада планує виділити 24 млн грн для нагородження громадян

 • 8615 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. У Київраді планують виділити 24,5 млн грн на реалізацію програми "Нагороди" на 2017-2019 роки. Про це УНН повідомили у прес-службі Київради.

Програма спрямована на проведення заходів, пов’язаних із нагородженням киян міськими нагородами до державних, професійних свят та ювілейних дат, подій державного і міського значення та забезпеченням їх виготовлення, закупівлі і вручення.

“На реалізацію цих заходів потрібно майже 24,5 млн гривень. Загалом мета програми - вдосконалення нагородної справи у Києві, забезпечення її розвитку на засадах демократичності, відкритості, гласності та прозорості. Програма спрямована на вдосконалення системи нагород у столиці відповідно до вимог сучасності, а також підвищення патріотизму, національної свідомості та соціальної активності киян”, - зазначив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

У програмі прописані критерії щодо визначення осіб, які можуть отримувати нагороди. Також заплановане створення картотеки осіб, які нагороджені міськими відзнаками.

Українські Національні Новини

Київ