ukenru
kiyivmiskbud-viznali-naynadiynishim-zabudovnikom-2017-roku

"Київміськбуд" визнали найнадійнішим забудовником 2017 року

 • 9240 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. "Київміськбуд" посів перше місце у рейтингу надійності українських будівельних компаній. Ранжування укладене порталом нерухомості Domik.ua за результатами голосування користувачів ресурсу, передає УНН.

За словами голови правління - президента "Київміськбуду" Ігоря Кушніра, критерій надійності є для Холдингової компанії одним із найголовніших.

"Починати рік із таких новин – добрий знак. Зважаючи, що компанія має великі плани на 2018 рік, першість серед надійних забудовників є своєрідним знаком для інвестора. "Київміськбуд" і надалі виконуватиме свої зобов’язання на сто відсотків, тож переконаний, що подібні визнання стануть не рідкістю для компанії. Це хороший початок, а продовження буде ще кращим", – зазначив І.Кушнір.

Як зазначили організатори, з 2013 року редакція Domik.ua проводить рейтингове голосування за забудовників, яким можна довіряти. Будь-який перевірений користувач сайту може вибрати українську будівельну компанію, якій довіряє, в розділі форуму – "Забудовники, гідні довіри".

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу