ukenru
kiyivmiskbud-pokazav-24-poverkhovu-novobudovu-v-tsentri-stolitsi-u-vsikh-podrobitsyakh

"Київміськбуд" показав 24-поверхову новобудову в центрі столиці у всіх подробицях

 • 8072 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. "Київміськбуд" дозволив руферу видання ABCnews оглянути 24-поверхову житлову новобудову, яку компанія "Київміськбуд" зводить в наймоднішому сьогодні районі - на Саперному Полі на ул.Іоана Павла II (колишня Патріса Лумумби), пише УНН.

Місцерозташування ЖК вдале тим, що він розташований у пішій доступності відразу від чотирьох станцій метро ("Палац" Україна" і "Либідська" на червоній гілці, "Печерська" та "Дружби Народів" - на зеленій). У цьому мікрорайоні вже збудовано кілька ЖК бізнес- і преміум-класів, тому оточення буде однорідним і приємним.

ЖК належить до бізнес-класу і вже перебуває на завершальному етапі будівництва. Зараз тут ведуться тільки оздоблювальні роботи.

Наприклад, зараз будівельники займаються монтажем навісних вентильованих фасадів, під якими мінеральна вата.

Також вони монтують спеціальні короби для установки зовнішніх блоків кондиціонерів, що дуже важливо для збереження зовнішнього вигляду будівлі навіть після того, як вона буде заселена.

Сам будинок виконаний за монолітно-каркасною технологією, зовнішні і внутрішні стіни - з керамблоків, частина зовнішніх стін і перегородки в санвузлах викладені з цегли.

Будинок односекційний, на кожному поверсі - не більше 8-9 квартир. Квартири в основному одно-, дво- і трикімнатні, але є і більш просторі, аж до шестикімнатних площею 190 кв. м, для великої родини. Обслуговують будинок три сучасних ліфти, два з яких - вантажопасажирські.

Журналіст зазначає, що як і у всіх висотних будинках "Київміськбуду", тут особлива увага надається заходам протипожежної безпеки: у санвузлах передбачені пожежні шафи з окремим краном для приєднання шланга, сходові клітини - незадимлювані, в міжквартирних коридорах передбачені шахти димовидалення, на кожному поверсі є протипожежний водогін, місця загального користування обладнані протипожежною автоматикою.

Квартири здаються без ремонту, що цілком зрозуміло. Зазвичай покупці житла в класах від бізнесу і вище воліють самостійно виконувати весь ремонт, обладнавши квартиру на свій смак. У зв'язку з цим і ціна в цьому ЖК невисока як для бізнес-класу - від 36 тис. грн за кв. м, але при 50%-й оплаті надається знижка в 10%, при 100% -й оплаті - знижка в 20%.

Журналіст звернула увагу, що квартири в будинку просторі і світлі, незалежно від кількості кімнат, площі і сторони світу, на яку виходи вікна. Багато в чому це забезпечується величезними панорамними вікнами і незвично високими стелями - 3,3 м.

З вікон ЖК можна розглянути і Батьківщину мати, і надзвичайну архітектуру даху Будинку меблів, і школу. У 10-15 хвилинах ходьби від РК розташовано чотири школи, але одна з них - №47 - розташована буквально біля будинку, 2-3 хвилини пішки, і її дуже добре видно прямо з вікна.

Також в 5-15 хвилинах від будинку є кілька дитячих садків, супермаркетів, ресторанів, спортклубів, клінік, парк, НПМ "Україна" і, звичайно ж, ТРЦ.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу