ukenru
kiyiv-ta-vinnichchina-potrapili-pid-poslablennya-karantinu-za-novimi-pokaznikami

Київ та Вінниччина потрапили під послаблення карантину за новими показниками

 • 15320 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Місто Київ та Вінницька область потрапили під послаблення карантину за новими показниками, які були введені Міністерством охорони здоров’я. Так, на сьогоднішній день до послаблення карантинних заходів не готові чотирнадцять областей. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу МОЗ.

МОЗ опублікувало показники для послаблення протиепідемічні заходів згідно з новою затвердженою урядом методикою. За цими новими показниками місто Київ та Вінницька область готові до послаблення карантину.

Наразі чотирнадцять областей не готові до пом’якшення карантину. Так, у Закарпатській та Чернівецькій областях спостерігається надмірна негативна динаміка (понад 10%) та завантаженість ліжок понад 50%.

У Львівській, Волинській, Житомирській, Тернопільській, Івано-Франківській і Рівненській областях також спостерігається негативна динаміка.

У Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Миколаївській, Одеській і Чернігівській областях спостерігається зменшення показника охоплення тестуванням.

Додамо, в Україні на 9 годину 22 червня зафіксовано вже понад 37 тисяч випадків коронавірусного захворювання COVID-19. 

Нагадаємо, МОЗ ввело показник динаміки зростання випадків інфікування коронавірусом (четвертий індикатор), завдяки якому можна застосовувати обмежувальні протиепідемічні заходи не у всьому регіоні, а у конкретних населених пунктах. 

Українські Національні Новини

Суспільство