ukenru
kiyiv-maye-vidpovisti-za-zvinuvachennya-rf-v-prichetnosti-do-spravi-babchenka-pyeskov

Київ має відповісти за звинувачення РФ в причетності до справи Бабченка - Пєсков

 • 12550 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Київ повинен відповісти за звинувачення на адресу Росії у справі про інсценування вбивства журналіста Аркадія Бабченка. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Він (Грицак - ред.) має відповідати за свої слова, інакше буде виглядати, як британські колеги", - заявив Пєсков у відповідь на прохання журналістів прокоментувати звинувачення глави Служби безпеки України Василя Грицака.

Крім того, Пєсков зазначив, що історія з Бабченком "не впливає в цілому на думку Москви про небезпеку становища журналістів в Україні".

"Слава Богу, що людина жива. Це не змінює нашого ставлення до України як до країни, де бути журналістом небезпечно. Тобто суті ситуації це не міняє", - заявив він.

Як повідомляв УНН, в Міністерстві закордонних справ Російської Федерації назвали "найкращою новиною" звістку про те, що російський журналіст Аркадій Бабченко живий.

Нагадаємо, 29 травня ввечері стало відомо про замах на російського журналіста Аркадія Бабченко. Пізніше повідомили, що журналіст помер від поранень в кареті "швидкої".

На брифінгу 30 травня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що А.Бабченко живий.

Українські Національні Новини

Політика