ukenru
kiyanin-vitratit-vigraniy-v-lotereyu-milyon-na-rodinu

Киянин витратить виграний в лотерею мільйон на родину

 • 23739 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Киянин Валерій Садовенко 1 липня цього року збагатився на 1 млн грн завдяки щасливому білету “Лото-Забава”, передає УНН.

2 вересня чоловік разом з дружиною Валентиною завітали до студії "Лото-Забава", де їм у прямому ефірі вручили омріяний чек та попросили розповісти, як їм вдалося стати мільйонерами, та що тепер робитимуть з виграними коштами.

Дружина переможця зізналася, що подружжя має великий досвід гри у лотерею.

"Ми граємо у лотерею з часів Радянського Союзу. Тоді була лотерея "Спринт" і нам пощастило виграти автомобіль "Волга". Були і менші виграші. Найбільший - 4 000 гривень", - згадує киянка.

У "Лото-Забава" подружжя грає майже з самого започаткування лотереї – з третього тиражу.

Крім того, Валерій та Валентина ніколи не обмежуються купівлею одного білета “Лото-Забава”.

"Купуємо щонайменше три білета на тираж. До речі, на тираж від 1 липня було дев'ять штук", - розповів він.

Про омріяний виграш новоспечений мільйонер дізнався з вуст ведучого "Лото-Забава" Анатолія Гнатюка під час прямого ефіру.

"Я спочатку не повірив. Перевірив – таки мій білет № 0037858 є виграшним. Пішов – доповів дружині, вона, звісно ж, також кілька разів перевірила, але вже через комп'ютер. Як виявилося, ми дійсно стали мільйонерами", - розповідає переможець.

Плани на грошовий приз подружжя вже має. Оскільки лотерея для киян – сімейна гра, то і виграш будуть ділити на усю родину.

"Оскільки зараз триває ремонт у нас і у доньки – ми ці гроші вкладемо у його завершення. І нашій півторарічній внучці щось на майбутнє відкладемо", - каже дружина мільйонера.

Наостанок, подружжя зізналося, що планує і надалі купувати білети "Лото-Забава", бо впевнені, що їм обов'язково пощастить виграти джекпот у 3 млн гривень.

До речі, у тому тиражі, коли Валерій отримав чек на свій виграш, в Україні з'явився новий, вже 302-й, мільйонер "Лото-Забава".

Українські Національні Новини

Суспільство