kiyani-proponuyut-schob-maybutniy-mer-mista-proyshov-test-na-iq

Кияни пропонують, щоб майбутній мер міста пройшов тест на IQ

 • 16048 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Претенденти на керівників різних рангів законодавчої і виконавчої влади повинні проходити обов'язкову перевірку розумових здібностей. Таку пропозицію висловили жителі столиці, передає УНН з посиланням на відповідну петицію, розміщену на сайті КМДА.

"На носі знову вибори, а значить і нові призначення на керівні посади. Часто рішення, навіть прийняті колегіально, важко назвати розумними і корисними для більшості людей. Зараз стало модним при прийомі на роботу проходити різні тести, поліграф, заповнити декларацію і т.п., тільки не видно від цього толку.

Пропоную розглянути варіант про обов'язкову перевірку розумових здібностей (рівень IQ і т.д.) претендентів на керівників різних рангів законодавчої і виконавчої влади. Потрібно обирати і призначати людей здатних хоча б на кілька кроків передбачити наслідки своїх рішень і дій", - йдеться в тесті петиції.

Документ був опублікований 28 вересня.

Як відомо місцеві вибори в Україні пройдуть 25 жовтня. За крісло мера Києва будуть боротися Кличко, Верещук, Пальчевський, Притула, Попов, Шахов та ін. Найбільші шанси на вихід у другий тур соціологи і букмекери прогнозують Верещук і Кличку.

Нагадаємо, за словами політолога Руслана Бортника, за період під керівництвом Кличка, Київ втратив свій статус провідного міста країни, його обійшли і Харків і Одеса. А сам мер більшу частину зі своїх обіцянок так і не зміг реалізувати. Тому, Кличко можна вважати мером епохи деградації столиці, підкреслює експерт.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Кияни пропонують, щоб майбутній мер міста пройшов тест на IQ

     • 16048 переглядiв

    У Києві в День захисника України відбудеться велопробіг

     • 15940 переглядiв

    Українці почали менш активно брати гривневі кредити у банках

     • 15081 переглядiв

    ООС: зафіксовано один обстріл з боку бойовиків біля Авдіївки

     • 11399 переглядiв