ukenru
kiyani-otrimayut-garyachu-vodu-zavtra-kmda

Кияни отримають гарячу воду завтра - КМДА

 • 12542 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Завтра, у вівторок, 27 червня, киянам подадуть гарячу воду. Про це на брифінгу заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, передає кореспондент УНН.

"Починаючи з суботи почалася технічна підготовка ТЕЦ-6 до роботи…, зараз відбувається підігрів системи і завтра планується під'єднання навантаження і вже, відповідно, постачання гарячої води до домівок киян, які проживають на Троєщині, в Оболонському районі, на Подолі і всіх тих масивах, які сьогодні без гарячого водопостачання", - сказав П.Пантелєєв.

Він нагадав, що газопостачання на ТЕЦ-6 було відновлено в суботу, 24 червня.

"Нам вдалося знайти рішення, завдяки якому відновлено газопостачання. Мова йде про те, що під гарантії того, що Київенерго сплачує частину боргу за транспортування, мова йде про 61 млн грн - газотранспортні підприємства, зокрема "Трансгаз" відновлюють газопостачання", - уточнив П.Пантелєєв.

Він уточнив, що на минулому тижні "Київенерго" сплатило 20 млн грн, 41 млн грн необхідно сплатити до 30 червня.

За його словами, стабільність гарячого водопостачання залежатиме від того, яким чином буде організована платіжна дисципліна. Він закликав киян не накопичувати борги за надані їм послуги.

Нагадаємо, 24 червня, "Укртрансгаз" зняв обмеження на транспортування газу для ТЕЦ-6.

Українські Національні Новини

Київ