ukenru
kiyan-poperedili-pro-obmezhennya-rukhu-transportu-v-tsentri-mista

Киян попередили про обмеження руху транспорту в центрі міста

 • 9651 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Сьогодні та завтра у центральній частині міста діятимуть обмеження для руху транспорту за маршрутом міжнародних велоперегонів, які відбудуться у центрі столиці. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України, передає УНН.

Зокрема сьогодні, 2 червня, з 09:00 до 12:00 буде обмежено рух за маршрутом вул.Хрещатик - б-р Т.Шевченка - пл.Перемоги - вул.Перемоги - ст.м Нивки (розворот) - вул.Перемоги - пл.Перемоги - б-р Т. Шевченка - вул.Хрещатик (до перехрестя з вул.Михайлівської) на Майдані Незалежності.

З 13:00 до 16:00 за маршрутом вул.Хрещатик - б-р Т.Шевченка - пл.Перемоги - вул.Перемоги - ст.м Нивки (розворот) - вул.Перемоги - пл.Перемоги - б-р Т.Шевченка - вул.Хрещатик (до перехрестя з вул.Михайлівській) - фініш на Майдані Незалежності.

З 16:00 до 17:00 за маршрутом вул.Хрещатик - перехрестя вул.Хрещатик і вул.Богдана Хмельницького (розворот) - вул.Хрещатик - Майдані Незалежності.

Завтра буде перекрито рух з 09:00 до 17:00 за маршрутом вул. М.Грінченка - вул.Кіровоградська - просп.Лобановського - вул.Головка - Протасів Яр - вул. М.Грінченка.

Як повідомляв УНН, роботу столичної станції метро “Арсенальна” можуть обмежити 3 червня.

Українські Національні Новини

Київ