ukenru
kiva-vzyavsya-za-kontrol-rozsliduvannya-u-spravi-zhivodera-z-khmelnichchini

Кива взявся за контроль розслідування у справі живодера з Хмельниччини

 • 15854 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. Розслідування у справі живодера, який в Хмельницькій області прив'язав собаку до автомобіля і тягнув її по дорозі, буде контролювати народний депутат України Ілля Кива. Відповідну заяву він зробив на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Відносно живодера-виродка, який прив'язав до своєї машини собаку і протягнув її 1,5 кілометра по асфальту, підготував і подав на ім'я начальника НП заяву. Буду особисто контролювати, як член парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності, хід розслідування", - написав депутат.

Так, Ілля Кива подав депутатське звернення на ім'я глави національної поліції України Ігоря Клименка, в якому попросив вжити всіх необхідних заходів: перевірити всі факти і з'ясувати обставини справи; внести дані про вчинене кримінальне порушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань України; повідомити йому про результати розгляду даного звернення.

Нагадаємо, в Хмельницькій області чоловік прив'язав собаку до машини і тягнув її по дорозі. Свій вчинок пояснює тим, що пес покусав його матір. Поліція встановлює обставини події.

Українські Національні Новини

Політика