kitay-ta-rf-zavershili-spilni-navchannya-v-yaponskomu-mori

Китай та рф завершили спільні навчання в Японському морі

 • 179827 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. росія та Китай завершили спільні військово-морські навчання "Північ/Взаємодія – 2023" у Японському морі. міноборони росії повідомляє, що навчання проводилися в період із 20 по 23 липня, пише УНН.

Цитата 

"Їхньою основною метою було зміцнення військово-морського співробітництва між російською федерацією та Китайською Народною Республікою, підтримання стабільності та миру в Азійсько-Тихоокеанському регіоні", — стверджують у міністерстві.

Деталі 

Під час навчань китайські та російські моряки двох країн відпрацювали протичовнові завдання та ведення морського бою, протиповітряну оборону, морське та повітряне конвоювання суден. Також вони удосконалювали навички щодо організації охорони та оборони загонів кораблів під час стоянки на незахищеному рейді, зазначається в повідомленні.

"Загалом у ході навчання виконано близько 20 бойових вправ, у тому числі проведено спільні артилерійські стрільби з морських, берегових та повітряних цілей", — розповіли в міноборони рф.

Після завершення навчання кораблі росії та Китаю взяли курс на владивосток, повідомляє пресслужба міністерства.

Нагадаємо

Згідно з повідомленням міністерства оборони Китаю, флотилія ВМС Китаю вирушила в неділю, щоб приєднатися до російських військово-морських і повітряних сил у Японському морі в ході навчань, спрямованих на "захист безпеки стратегічних водних шляхів".

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі