kitay-primenshuye-povstannya-vagnera-media-opisuyut-tse-yak-vikoristovuvanu-zakhodom-ilyuziyu-zmi

Китай применшує повстання "вагнера", медіа описують це як використовувану Заходом "ілюзію" - ЗМІ

 • 707816 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Пекін охарактеризував заколот пвк "вагнер" євгенія пригожина як "внутрішню справу" рф, тоді як один із рупорів із державних ЗМІ назвав розбіжності в росії "ілюзією", яку використовує Захід, повідомляє у понеділок The Guardian, пише УНН.

Деталі

"Китайські офіційні особи назвали припинене повстання "вагнера" "внутрішніми справами" москви, тоді як один із рупорів із державних ЗМІ відкинув розбіжності в росії як "ілюзію", яку використовує Захід", - ідеться у повідомленні.

Заступник міністра закордонних справ росії андрій руденко провів у неділю у Пекіні раніше неоголошені переговори. Було незрозуміло, чи були вони заплановані заздалегідь, чи сталися внаслідок бунту "вагнера", зауважує видання.

Міністерство закордонних справ Китаю при цьому, як повідомляється, заявило, що підтримує росію у збереженні національної стабільності, не посилаючись прямо на лідерство путіна.

"Як дружній сусід і всеосяжний стратегічний партнер у нову епоху Китай підтримує росію у підтримці національної стабільності та досягненні розвитку та процвітання", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не думаю, що ми бачили останній акт" - Блінкен про бунт пригожина

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог з вечора тричі вдарив по Нікопольщині - ОВА

     • 538198 переглядiв

    На Черкащині вночі були чутні звуки прольоту «шахедів» - ОВА

     • 4242603 переглядiв

    У рф шойгу вперше показали після "заколоту" пригожина

     • 1301435 переглядiв