kiper-znyav-zaboronu-pratsyuvati-v-rankoviy-chas-odeskim-kafe

Кіпер зняв заборону працювати в ранковий час одеським кафе

 • 847121 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер вчора підписав наказ, яким скасував заборону розважальному бізнесу і закладам харчування працювати з 7 години ранку, передає УНН з посиланням на його Telegram-канал.

Наразі документ перебуває на підписі у військового командування.

Цитата

«Цілком погоджуюся з бізнесом, що вранішня кава перемозі не завада. Після погодження військових заклади зможуть розпочинати свою роботу з 07:00. По вечору все без змін - після 22:00 жодних вечірок. Ще буде час для цього. Сьогодні ми всі повинні підтримати бойовий дух наших захисників, а святкувати будемо разом - нашу перемогу», - написав Олег Кіпер.

Цікаво, що мер Одеси Геннадій Труханов, відомий своєю жагою до піару, вирішив не прогаяти цей шанс. Очевидно, знаючи про таке рішення керівників області, він вирішив їх публічно випередити і "медаль" за допомогу бізнесу повісити собі. Він заявив, що сьогодні начебто зустрічався з бізнесом - яким саме, звісно, не повідомив і фото не опублікував - і від імені усіх звернувся до Олега Кіпера з проханням зняти заборону ранкової роботи.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Відділення "Укрпошти" змінюють графіки роботи

     • 589542 переглядiв