kiper-zaiavyv-pro-budivnytstvo-suchasnykh-ukryttiv-u-5-osvitnikh-zakladakh-odeshchyny

Кіпер заявив про будівництво сучасних укриттів у 5 освітніх закладах Одещини

 • 22454 переглядiв

Уряд виділив 5 млрд грн на будівництво укриттів у школах і профтехах, зокрема в Одеській області. Фінансування отримають п'ять закладів освіти регіону для створення сучасних укриттів та забезпечення очного навчання.

Уряд виділив додаткові 5 мільярдів гривень на укриття в школах і профтехах. Одещина у списку тих, хто отримає фінансування. Очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер розповів, в яких закладах освіти збудують сучасні укриття, передає УНН.

Деталі

Так, завдяки масштабній фінансовій підтримці Дачненський ліцей №2, Чорноморський ліцей№3, Біляївський ліцей №3, Ісаєвський професійний аграрний ліцей та Кодимське відділення Північного професійного коледжу матимуть змогу побудувати найсучасніші укриття та здійснювати освітній процес очно

- пише Кіпер

За його словами, під час пріоритезації закладів освіти враховувалася зона ризику громади, кількість учнів у школах, можливість підвезення та організація позмінного навчання.

Дякуємо президенту України Володимиру Зеленському за ініціативу, Уряду, Міністерству фінансів та Міністерству освіти і науки за увагу до Одеської області та підтримку освітньої сфери в умовах воєнного часу, адже мова йде про безпеку та якісне навчання дітей

- написав Кіпер  

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі