kiper-rozpoviv-pro-masshtabi-ruynuvan-vnaslidok-nichnoyi-ataki-rf

Кіпер розповів про масштаби руйнувань внаслідок нічної атаки рф

 • 289224 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. Сьогодні вночі рф атакувала місто Ізмаїл, що на Одещині. Про наслідки і масштаби руйнувань в ефірі марафону «Єдині новини» розповів очільник Одеської ОВА Олег Кіпер, передає УНН.

Цитата

«Жодного військового об’єкту, будь-якого іншого, пов’язаного з нашими військами об’єкту пошкоджено не було. Всі пошкоджені об’єкти - цивільні. Портова інфраструктура, складські приміщення, зернові термінали. Також постраждала адмінбудівля Адміністрації портів України.

Як повідомив мені мер - було зруйновано близько 10 будинків, пошкоджень зазнали близько 15 квартир. Серед пошкоджених будівель – готелі, учбовий заклад. Це те, що на сьогоднішню хвилину – що встигли оглянути і засвідчити», - поінформував він, додаючи, що рф також атакувала офіс Українського дунайського пароплавства.

На щастя, загиблих та поранених внаслідок нічної атаки рф по місту Ізмаїл немає, продовжив Кіпер.

«Відмінно спрацювала система інформування людей про необхідність перейти в укриття. Тому, на щастя, жодна людина в Ізмаїлі протягом трьох годин, що тривала повітряна тривога, не постраждала», - уточнив він.

Також очільник Одеської ОВА розповів про стан укриттів на Одещині. За його словами, наразі по області діють 1992 укриття.

«Стан укриттів такий, що люди можуть спокійно перечекати там повітряну тривогу. Наше основне завдання – аби люди були у безпеці», - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіпер опублікував світлини нічної атаки рф на Одещину

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі