ukenru
kino-zaradi-peremogi-v-ramkakh-natsionalnogo-turu-vidbulosya-ponad-300-kinopokaziv

"Кіно заради перемоги!": в рамках Національного туру відбулося понад 300 кінопоказів

 • 126503 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. В рамках Національного туру “Кіно заради перемоги!” відбулося 309 кінопоказів у 13 областях України. Про це повідомили у пресслужбі благодійного фонду “МХП-Громаді”, передає УНН.

Деталі

Під час кінопоказів військовим та переселенцям показували виключно українське кіно, зокрема стрічки “Щедрик”, “Сторожева застава”, “Захар Беркут”, “Чорний ворон”, “Вітер зі сходу”, “Пригоди S Миколая”, “Микита Кожум’яка”, “Небо-парасолька”, “Чужа молитва”, “Козацьке Різдво”, “Фокстер і Макс”, “Іван Сила” та “Шляхетні волоцюги”.

Додамо

Проект “Кіно заради перемоги!” реалізується за ініціативи Офісу Президента України, Державного агентства України з питань кіно, Асоціації "Дивись українське!" та за підтримки фонду "МХП-Громаді", ГО "УкрКіноФест", ГО "Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії", окремих підрозділів ЗСУ та Національної гвардії України у взаємодії з обласними військово-цивільними адміністраціями та Національною поліцією України.

Довідка

"МХП-Громаді" – український благодійний фонд, який був створений у 2015 році для сприяння комплексному розвитку громад та інститутів громадянського суспільства в Україні. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Суспільство