ukenru
kim-chen-in-zustrivsya-z-prezidentom-pivdennoyi-koreyi

Кім Чен Ин зустрівся з президентом Південної Кореї

 • 13574 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Лідер КНДР Кім Чен Ин зустрівся з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном у демілітаризованій зоні між країнами для обговорення зустрічі з главою США Дональдом Трампом. Про це повідомила офіційна резиденція президента Південної Кореї Blue House на сторінці в Facebook, передає УНН.

“Лідер КНДР Кім Чен Ин зустрівся з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном в демілітаризованій зоні між країнами для обговорення зустрічі з главою США Дональдом Трампом”, — йдеться в повідомленні.

Примітно, що це другі переговори між лідерами двох країн з квітня нинішнього року. Повідомляється, що вони обговорили саміт між КНДР і США.

Раніше Трамп заявив про скасування саміту Сполучених Штатів та Північної Кореї, який повинен був відбутися 12 червня в Сінгапурі. Пізніше він оголосив про перезапуск діалогу з КНДР. Також він заявив, що зустріч з Кім Чен Ином, як і планувалося, може відбутися в Сінгапурі.

Пхеньян, у свою чергу, заявив, що зберігає зацікавленість в переговорах з Вашингтоном і готовий відновити діалог “у будь-який час і у будь-якому форматі”.

Українські Національні Новини

Новини Світу