ukenru
kim-chen-in-misyats-ne-zyavlyayetsya-na-publitsi-zmi

Кім Чен Ин місяць не з'являється на публіці - ЗМІ

 • 203444 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Верховний лідер КНДР Кім Чен Ин майже місяць не з'являвся на публіці, попри численні ракетні випробування у країні, які він зазвичай інспектує особисто. Припускають, що північнокорейський лідер має проблеми зі здоров'ям, повідомляє УНН з посиланням на The Mirror.

Деталі

Протягом 12 днів Північна Корея провела шість пусків ракет, проте з 10 вересня місцеві ЗМІ не опублікували жодних нових фото з північнокорейським лідером. Зазначається, що у зв'язку з цим зростають побоювання щодо стану здоров'я Кім Чен Ина.

Так, фахівець з питань, пов'язаних із північнокорейською елітою, Майкл Медден зауважив, що диктатор не вперше зникає з поля зору громадськості. 

"За його тривалою публічною відсутністю є деякі спекулятивні фактори. По-перше, це питання його здоров'я в цілому. Принаймні одна його публічна відсутність може бути пов'язана безпосередньо з проблемами зі здоров'ям", - сказав він, додавши, що після першої тривалої відсутності на публіці, диктатор з'явився на кадрах з палицею в руках.

Крім цього, є думка, що Кім проходив певні медичні процедури у квітні 2020 року, або ж намагався ізолюватися, щоб не захворіти на Covid-19. Повідомляється, що запитання щодо його здоров'я виникають не вперше.

Втім, Медден підкреслив, що можуть бути й інші причини зникнення з поля зору Кіма. 

"Внутрішні суспільно-економічні умови в кращому випадку мізерні. По всій країні – затягування поясів. Багато громадян Північної Кореї, включаючи студентів університетів, було мобілізовано для роботи в шахтах та будівельних проєктах. Посилився соціальний і демографічний контроль", - підсумував експерт.

Додамо

Востаннє диктатора був на публіці 9 вересня. Тоді він позував у Пхеньяні з медичними працівниками, які борються з пандемією.

Нагадаємо

6 жовтня КНДР, ймовірно, здійснила запуск двох балістичних ракет у напрямку Японського моря.

Українські Національні Новини

Новини Світу