ukenru
kilkist-zhertv-zemletrusiv-ta-tsunami-v-indoneziyi-zrosla

Кількість жертв землетрусів та цунамі в Індонезії зросла

 • 8005 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Щонайменше 48 людей стали жертвами цунамі, що обрушився на індонезійський острів Сулавесі після сильного землетрусу. Про це повідомило агентство Associated Press із посиланням на офіційного представника індонезійського агентства щодо запобігання стихійних лих Сутопо Нугрохо, передає УНН

Він заявив, що чотири лікарні в постраждалому від землетрусу і цунамі місті Палу на острові Сулавесі повідомили про 48 загиблих, кільком сотням поранених надається медична допомога. Нугрохо також зазначив, що кількість загиблих може збільшитися, оскільки багато жертв поки залишаються неврахованими.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про 30 загиблих. Землетрус магнітудою 7,4 стався в п'ятницю біля берегів Сулавесі, після чого на острів обрушилася хвиля цунамі заввишки до двох метрів. Третій землетрус на острові стався 9 серпня, після чого в кінці місяця пройшла нова серія поштовхів магнітудою 6,3 і 6,9. У результаті в Індонезії загинули 555 осіб і близько 420 тис. жителів вимушено покинули свої будинки.

Українські Національні Новини

Новини Світу