ukenru
kilkist-zagiblikh-pid-chas-vibukhu-benzovozu-v-rosiyi-zrosla-do-chotirokh

Кількість загиблих під час вибуху бензовозу в Росії зросла до чотирьох

 • 13618 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Кількість загиблих внаслідок ДТП та вибуху у російській Свердловській області збільшилась до чотирьох осіб. Про це повідомляє УНН із посиланням на ТАСС.

"Всього постраждали 11 людей під час вибуху бензовозу, який при відмові гальм зійшов з дороги. Четверо загинули, які були поруч з бензовозом", - сказали виданню у місцевій владі.

Зокрема, у повідомленні додається, що наразі в міській лікарні знаходяться чотири людини в стані середнього ступеня тяжкості. За даними начальника прес-служби ГУ МВС РФ по регіону Валерія Горєлих, постраждалі отримали різні переломи. Незважаючи на те, що на місці події виникла пожежа, опіків ні у кого не зафіксовано.

Майже всі загиблі і постраждалі в результаті вибуху бензовозу були місцевими туристами, розповів Горєлих.

"Співробітникам поліції залишилося встановити особу одного загиблого. Особи решти загиблих і постраждалих встановлені, всі вони туристи, всі жителі Свердловської області, які проживають неподалік від місця події", - сказав він.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв про 3 загиблих.

Бензовоз вибухнув в результаті ДТП на технологічній дорозі на півночі Свердловської області (близько 350 км від російського міста Єкатеринбурга).

Нагадаємо, під час вибуху газового балону в житловому будинку у Польщі загинула жінка та двоє її дітей.

Українські Національні Новини

Новини Світу