ukenru
khotila-provchiti-cholovika-u-zaporizhzhi-pyana-zhinka-zaminuvala-kafe

Хотіла провчити чоловіка: у Запоріжжі п'яна жінка "замінувала" кафе

 • 13476 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Жінка в стані алкогольного сп’яніння здійснила хибне повідомлення про замінування кафе у Запоріжжі, щоб провчити чоловіка, який у ньому перебував. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП Запорізької області, передає УНН.

"30 травня о 18:40 до Комунарського відділення поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що кафе по вулиці Східній заміноване. На місце події терміново прибули слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічної та кінологічної служб ГУНП, ДСНС й лікарі швидкої допомоги. Під час ретельного огляду території нічого вибухонебезпечного не виявлено", – йдеться в повідомленні.

Заступник начальника Комунарського відділення поліції Олександр Гордієнко розповів, що працівники карного розшуку встановили особу, яка зателефонувала до поліції.

"Встановлено, що місцева мешканка в стані алкогольного сп’яніння, щоб провчити чоловіка, який знаходився в кафе, зателефонувала до поліції та повідомила про нібито замінування", – зазначили в поліції.

Стосовно громадянки 1968 року народження поліцейські склали адмінпротокол за ознаками ч.1 ст.183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед початком фіналу Ліги чемпіонів невідомий "мінував" стадіон 

Нагадаємо, через неправдиве повідомлення про замінування п'яти станцій київського метро було евакуйовано близько 500 людей. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП