ukenru
kholodnitskiy-pro-dogovirni-matchi-u-ffu-znali-vsi

Холодницький: про договірні матчі у ФФУ знали всі

 • 14904 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. ФФУ вживатиме необхідних заходів щодо осіб Федерації футболу України, винних в організації договірних матчів. Про це заявив віце-президент ФФУ Назар Холодницький в ефірі одного з українських телеканалів, передає УНН.

Так, коментуючи розслідування Нацполіції кримінального провадження стосовно низки функціонерів ФФУ, яких підозрюють в причетності до організації договірних матчів між українськими футбольними клубами, глава САП Назар Холодницький повідомив, що про таку практику "договорняків" знали всі.

"Всі про це знали, але всі вважали за краще мовчати і приймати правила цієї гри. Ми показуємо, що такі правила гри не приймаємо. Хочемо бачити в Україні чесний футбол, тоді будемо жити не тільки легендами 80-х років", - заявив Холодницький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павелко розповів про величезну кількість учасників договірних матчів в період його керівництва ФФУ

За його словами, Комітет етики і чесної гри ФФУ фіксував злочинні моменти, але випадки чомусь не знаходили свого "логічного завершення".

"Цей вірус треба було вилікувати, щоб організм заново почав працювати. Кожен глядач хоче подивитися не просто якийсь футбол, рішення якого вже спрогнозували в МакДональдсі... МакДональдс не повинен вирішувати нашу гру, а повинна бути чесна гра", - додав віце-президент ФФУ.

Холодницький також зазначив, що ФФУ вживатиме заходів щодо винних осіб, включно з довічною забороною появи на стадіонах.

Як повідомляв УНН, на думку політолога Кирила Сазонова, для гучних звинувачень у справі "договірних матчів" потрібно більше фактів.

Також нагадаємо, що раніше глава САП Холодницький заявив про готовність розслідувати схему закупівлі "штучної трави" від ФФУ. Для цього, за його словами, до правоохоронних органів має надійти відповідна заява.
Відзначимо, що така заява від ГО "Ініціативи майбутнього" вже надійшло в ГПУ.

Українські Національні Новини

Суспільство