ukenru
khokeyna-zbirna-ukrayini-provela-drugu-gru-u-kvalifikatsiyi-na-oi-2022

Хокейна збірна України провела другу гру у кваліфікації на ОІ-2022

 • 14017 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Збірна України з хокею зійшлася з Польщею в рамках третього відбіркового етапу на Олімпійські ігри 2022 року, повідомляє кореспондент УНН.

Першим рахунок у матчі змінився на користь української команди – Павло Таран із "Білого Барсу" відзначився з передач Алексеюка та Буценка. Проте через чотири хвилини Старжинскі встановив паритет на табло.

У другому періоді одразу після проведених двох хвилин у меншості, український колектив пропустив шайбу від Пржигодскі. Після цього команда Сергія Вітера притискала поляків до власних воріт і отримала право на гру у більшості, однак пропустили контрвипад в якому пропустили при чисельній більшості (1:3).

Швидка шайба на першій хвилині третього відрізку призвела до рахунку 4:1. До кінця матчі поляки ще двічі відзначилися у воротах українців – 1:6.

Відзначимо, що після двох матчів Україна немає набраних очок та втратила шанси на вихід у фінальний етап кваліфікації до Олімпіади-2022.

Додамо також, заключний матч нашої команди в цьому турнірі пройде 9-го лютого з іншим аутсайдером квартету – Нідерландами.

Українські Національні Новини

Спорт