ukenru
khokeyisti-kolambusa-v-overtaymi-virvali-peremogu-v-toronto

Хокеїсти "Коламбуса" в овертаймі вирвали перемогу в "Торонто"

 • 10320 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. В єдиному поєдинку сьогоднішнього змагального дня регулярного чемпіонату НХЛ "Коламбус" в гостях завдав поразки "Торонто", передає УНН з посиланням на сайт змагань.

У першому періоді вболівальники голів не побачили, а в другому "Мейпл Ліфс" вийшли вперед за рахунок шайб Джеймса ван Рімсдайка і Вільяма Нюландера. Ван Рімсдайк на 12-й хвилині періоду здорово підставив ключку під кидок від синьої лінії Романа Полака, а через п'ять хвилин Вільям Нюландер реалізував більшість точним кидком в верхній ближній кут. У господарів було ще кілька моментів, щоб збільшити перевагу, але Сергій Бобровський відбив кілька дуже небезпечних кидків. У третьому періоді "Коламбус" програв за кидками 4-13, але на 16-й і 18-й хвилинах двічі вразив ворота Фредеріка Андерсена: відзначилися Нік Фоліньо і П'єр-Люк Дюбуа.

В овертаймі Бобровський відбив вихід проти нього Тайлера Бозака, а в атаці у відповідь Артемій Панарін замкнув передачу Зака Веренскі і приніс "Коламбус" другу перемогу поспіль (3:2).

Примітно, що "Торонто" програв всього вдруге в сезоні, коли вів після двох періодів.

Додамо також, "Коламбус" з 53 очками піднявся на друге місце Столичного дивізіону і 5-те Східної конференції, випередивши "Нью-Джерсі". "Торонто" не зміг продовжити переможну серію до трьох матчів – 4-ті на Сході (53).

Як повідомляв УНН, "Сент-Луїс" обіграв "Вегас" у матчі лідерів Західної конференції НХЛ.

Українські Національні Новини

Спорт