ukenru
khk-florida-vstanoviv-rekordnu-klubnu-vigrashnu-seriyu-v-nkhl

ХК "Флорида" встановив рекордну клубну виграшну серію в НХЛ

 • 9070 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. "Флорида Пантерс" з ідеальним результатом завершила п'ятиматчеве гостьове турне, здобувши п'ять перемог поспіль, та встановили у даному напрямку рекорд в історії клубу. В останній баталії флоридці обіграли "Сент-Луїс Блюз", повідомляє УНН з посиланням на сайт НХЛ.

У першому періоді рахунок відкрив Джонатан Маршессо. На початку третьої 20-хвилинки "Блюз" вирівняли становище за рахунок повернувся до складу Кайла Бродзяка. Успіх "Пантерс" принесла ударна кінцівка, коли Вінсент Трочек забив вирішальний гол за 4,6 секунди до кінця третього періоду. Голкіпер "Блюз" Джейк Аллен через трафік перед воротами не бачив момент кидка і виявив шайбу вже в сітці – 2:1.

"Це жахливо. Жахлива кінцівка. Нам потрібна була перемога перед перервою, щоб провести її в гарному настрої. У нас був шанс, але ми їм не скористалися", - сказав воротар "Сент-Луїса" Аллен.

Зазначимо, що "Сент-Луїс" програв вдруге поспіль. Надалі у команди п'ятиденна перерва.

Нагадаємо, що "Флорида" повертається додому, де проведе чотири зустрічі. "Пантерс" піднялися на третю позицію Атлантичного дивізіону. У них рівне число очок з "Бостоном" (66), але на одну проведену гру менше.

Як повідомляв УНН, двократний олімпійський чемпіон С.Кросбі набрав 1000 очок в кар'єрі НХЛ.

Українські Національні Новини

Спорт