ukenru
khk-dzheneralz-pidpisav-trokh-novachkiv

ХК "Дженералз" підписав трьох новачків

 • 7364 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. В офіс Української хокейної ліги надійшов дозаявочний список від київських "Дженералз", передає УНН з посиланням на сайт УХЛ.

Клуб підписав контракти з трьома гравцями – воротарем та двома нападниками.

Голкіпер Євген Напненко виступав у складі київського "Сокола", білоруській Екстралізі і Вищій лізі, в чемпіонаті України. Також грав за латвійський "Латгале", ХК "Алмати", "Донбас", "Білий Барс" і польський "Напшуд". У минулому сезоні виступав за "Донбас", зігравши 26 ігор з коефіцієнтом надійності 0,5.

У сезоні 2012/2013 28-річний воротар виграв зі збірною України золоті медалі чемпіонату світу з хокею в Дивізіоні IB, також виступав на олімпійській кваліфікації. Тричі вигравав золоті медалі чемпіонату України з "Донбасом", одного разу - з "Соколом".

20-річний Ярослав Кобизев у минулому сезоні виступав у складі київської "Крижинки-Компаньйон" - 12 ігор, 1 (1 + 0) очко.

17-річний Богдан Поліщук є вихованцем київського "Сокола", проте останні 3 роки провів в системі Воскресенського "Хіміка".

Додамо, що Є.Напненко і Я.Кобизев зможуть взяти участь у сьогоднішньому матчі "Дженералз" проти "Донбасу", який відбудеться на льоду арени "Термінал". Б.Поліщук не допоможе наразі клубові, адже перебуває у розташуванні юніорської збірної України на турнірі в Угорщині.

Як повідомляв УНН, ХК "Кременчук" завершив рік перемогою над "Білим Барсом".

Українські Національні Новини

Спорт