ukenru
khk-donbas-zdiysniv-tretiy-krok-do-zavoyuvannya-chempionstva-v-ukhl

ХК "Донбас" здійснив третій крок до завоювання чемпіонства в УХЛ

 • 7308 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. У Херсоні відбувся четвертий матч фінальної серії плей-оф чемпіонату Української хокейної ліги між "Дніпром" та "Донбасом", повідомляє УНН з посиланням на прес-службу УХЛ.

Без малого 53 хвилини команди шукали свої шанси у чужих воріт, змушуючи суперника помилитися. Відкрити рахунок в матчі вдалося Віктору Захарову - обігравшись з Євгеном Нікіфоровим, капітан донеччан кистьовим кидком "пробив" Олега Петрова, який на мить втратив концентрацію.

Незадовго до фінальної сирени "Дніпру" вдалося закріпитися поблизу чужих воріт, і Дмитро Підгурський випустив шостого польового гравця замість голкіпера. Однак закинути Богдану Дьяченко у херсонців не вийшло, зате відзначився Віталій Лялька - нападник "Донбасу" доїхав до чужій синьої лінії, і встановив рахунок 0:2.

Зауважимо, що за 11 секунд до кінця третього періоду Ілля Декало підставив ключку під кидок Кирила Бондаренко, і відправив шайбу за спину Богдана Дяченко. Однак часу зрівняти рахунок у "щук" вже не залишалося - перемога 2:1 дозволила "Донбасу" зробити рахунок в серії 3:1 на свою користь.

Додамо, що п'ятий матч фінальної серії плей-оф чемпіонату відбудеться в Дружківці 12 квітня. Сама серія триватиме до чотирьох виграшів.

Українські Національні Новини

Спорт