ukenru
khk-donbas-povernuv-do-skladu-napadnika-zbirnoyi-ukrayini-s-babintsya

ХК "Донбас" повернув до складу нападника збірної України С.Бабинця

 • 10213 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Нападаючий Сергій Бабинець повернувся в хокейний клуб "Донбас", в складі якого чотири рази піднімав над головою кубок чемпіонату України, інформує УНН з посиланням на прес-службу клубу з міста Альтаїр.

Сезон 2016/17 29-річний форвард почав саме в светрі "Донбасу" і став автором першої закинутої шайби в дебютному чемпіонаті Української хокейної ліги. Захищати кольори "Донбасу" С.Бабинець продовжить під 13 номером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ХК "Донбас" підсилився білоруським нападником О.Автаєвим

Всього в поточному сезоні в складі чинного чемпіона гравець ланки атаки провів 15 матчів, набравши сім (3 + 4) очок при коефіцієнті корисності "+3". У загальній же складності в светрах команд структури ХК "Донбас" С.Бабинець провів більше 170 матчів, закинувши 96 шайб і зробивши 125 результативних передач.

Також в послужному списку хокеїста значаться виступи в складах київського "Сокола", білоцерківського "Білого Барса" і смоленського "Славутича".

Відзначимо, що у складі збірної України С.Бабинець ставав чемпіоном світу в Дивізіоні 1А. А на минулому в Польщі Єврочелленджі набрав чотири (1 + 3) очки.

Додамо, що в клубі сталася ще одна зміна - 25-річний нападник Єгор Безуглий продовжить кар'єру в складі київського "Дженералз" на правах орендної угоди.

Українські Національні Новини

Спорт