ukenru
khk-dniprovski-bilki-ta-panteri-vigrali-poyedinki-v-chempionati-ukrayini

ХК "Дніпровські білки" та "Пантери" виграли поєдинки в чемпіонаті України

 • 11677 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. У Дніпрі стартував четвертий тур чемпіонату України з хокею серед жінок у якому відбулося два поєдинки, повідомляє УНН з посиланням на ФХУ.

В першому матчі ігрового дня лідер чемпіонату – "Дніпровські Білки", легко розібрались із головним аутсайдером змагання – кременчуцькою "Лавиною" (16:0). Традиційно головною рушійною силою атак "білок" стала латвійка Інгуна Лукашевіца.

Найкращий бомбардир чемпіонату поповнила персональну скарбничку вісьмома очками, взявши участь у кожній другій гольовій атаці своєї команди.

В наступному протистоянні, яке пройшло під вивіскою "центральне" – "Королеви Дніпра" змагалися з "Пантерами". Головною героїнею зустрічі стала російський легіонер харків’янок Карина Євдокимова, яка записала на свій рахунок хет-трик, двічі при цьому відзначившись у меншості – 2:4.

Додамо, що за рахунок цієї перемоги "Пантери" збільшили відрив у турнірній таблиці від "Королев Дніпра" та "Україночки". В той же час між двома найкращими командами чемпіонату збереглася дистанція в одне очко.

Українські Національні Новини

Спорт