ukenru
khimvikidi-u-krimu-do-medikiv-na-khersonschini-zvernulisya-13-doroslikh-i-10-ditey

Хімвикиди у Криму: до медиків на Херсонщині звернулися 13 дорослих і 10 дітей

 • 11728 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Станом на 16 годину п'ятниці, 7 вересня, до медичних закладів Херсонської області зі скаргами на здоров’я звернулися 23 жителів двох районів, наближених до окупованого Криму, на якому стався викид отруйних речовин. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу Херсонської обласної державної адміністрації.

"Станом на 16:00 7 вересня 2018 року до закладів охорони здоров’я Чаплинського та Каланчацького районів звернулося 23 особи, з них дітей – 10. У структурі звернувшихся – 15 осіб мали назофарингіальні симптоми, з них дітей – 5 осіб; висип на шкірі – 8 осіб, з яких дітей – 5", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у дитячу обласну клінічну лікарню госпіталізовано четверо дітей, з яких двоє - з проблемних територій.

Також вчора до дитячого закладу санаторного типу "Таврія" у Скадовську направлено на оздоровлення 170 дітей, 11 вчителів, 15 батьків, 1 вагітна, 1 дитина до 1 року із села Преображенка Каланчацького району.

Водночас керівництвом Херсонської ОДА підготовлено наказ по Департаменту охорони здоровя щодо цілодобового медичного спостереження за дитячим населенням регіону.

Нагадаємо, навчальний процес у школах та дитсадках Херсонської області, які розташовані в зонах можливих уражень, вирішили призупинити у зв'язку з екологічною ситуацією.

Українські Національні Новини

Суспільство