ukenru
khet-trik-s-yoveticha-prinis-tretyu-peremogu-chornogoriyi-u-vidbori-do-chs-2018

Хет-трик С.Йоветича приніс третю перемогу Чорногорії у відборі до ЧС-2018

 • 12046 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Завдяки хет-трику нападника Стевана Йоветича чорногорці в рідних стінах здобули крупну перемогу над командою Вірменії у шостому турі відбіркового етапу ЧС-2018, інформує УНН з посиланням на сайт УЄФА.

Перша ж атака принесла господарям поля успіх. Володимир Йовович пройшов по правому краю і прострілив на Фатос Бечірая. Нападник московського "Динамо" в боротьбі з двома центральними захисниками збірної Вірменії переправив м'яч у дальній кут.

Пропустивши швидкий гол, вірмени не впали духом і навіть перехопили ініціативу. Маркос Піззеллі змусив зробити приголомшливий сейв Даніеля Петковича, і це була далеко не єдина небезпечна атака гостей. Однак на 28-й хвилині своє вагоме слово сказав капітан чорногорців С.Йоветич, чарівно пробивши з лінії штрафної. Бечирай міг довести рахунок до великого ще до перерви, але влучив у стійку.

У листопаді минулого року збірна Вірменії в Єревані теж програвала після першого тайму чорногорцям з рахунком 0:2, але зуміла домогтися перемоги. Повторити цей подвиг підопічні Артура Петросяна не змогли, а завадив - С.Йоветич. Показавши відмінний дриблінг, нападник "Севільї" на 54-й хвилині майстерно вразив ціль.

Камо Оганесян міг розмочити рахунок, але пробив вище. Натомість С.Йоветич ж на досягнутому не зупинився і забив гол "ножицями", оформивши хет-трик. У кінцівці голом престижу відзначився форвард хабаровського "СКА" Руслан Корян – 4:1.

Зауважимо, що чорногорці набрали 10 очок і потиснули з другого місця датчан. Збірна Вірменії з шістьма очками розташовується на п'ятому місці.

Українські Національні Новини

Спорт