khersonshchyna-za-dobu-zaznala-dvokh-raketnykh-udariv-rf-v-tsilomu-54-obstrily-6-poranenykh

Херсонщина за добу зазнала двох ракетних ударів рф, в цілому 54 обстріли, 6 поранених

 • 34706 переглядiв

Російські війська здійснили 54 обстріли Херсонської області, поранивши шістьох осіб, здійснивши два ракетних обстріли та випустивши 407 снарядів, у тому числі по житлових кварталах

Російські війська за минулу добу обстріляли Херсонську область 54 рази, зокрема завдав два ракетні удари, відомо про шістьох поранених, повідомив у п'ятницю голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

За минулу добу противник здійснив 54 обстріли, випустивши 407 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", ПТРК, танків, БПЛА та авіації, з них - 2 ракетних. По місту Херсон ворог випустив 17 снарядів. Через російську агресію 6 людей дістали поранення

- написав Прокудін у Telegram.

російські військові, з його слів, поцілили  у житлові квартали населених пунктів області.

Як зазначив голова Херсонської МВА Роман Мрочко у Telegram, населені пункти Херсонської громади за минулу добу російські війська обстріляли 12 разів та використали для цього 32 снаряди. Ураження зафіксовані в Херсоні та Садовому.

Із усіх поранених в області внаслідок російських ворожих обстрілів у Херсонській громаді за минулу добу дві людини зазнали поранень середнього ступеня тяжкості. Усім надана медична допомога, зазначив Мрочко.

Доповнення

У небі над Україною цієї ночі було знищено 5 ворожих ударних дронів. 

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі