ukenru
khersonschina-vid-ruk-rosiyskikh-okupantiv-zaginula-sche-odna-lyudina-17-poraneno

Херсонщина: від рук російських окупантів загинула ще одна людина, 17 поранено

 • 631825 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Російські військові 2 березня 65 разів обстріляли Херсонську область, відомо про одного загиблого та 17 поранених людей. Про це повідомляє Херсонська ОВА у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Російські загарбники 65 разів обстріляли Херсонщину. (...) Минулої доби на Херсонщині через російські обстріли 1 людина загинула, 17 осіб дістали поранення різного ступеня тяжкості. Серед травмованих – 16-річний підліток, який отримав вогнепальні поранення правого стегна через атаку ворожого безпілотника", - ідеться у повідомленні.

Деталі

По мирних населених пунктах області, як зазначається, окупанти випустили понад 360 снарядів з мінометів, РСЗВ, артилерії, танків та БПЛА.

Ворог чотири рази вдарив по житлових кварталах Херсона. У місті пошкоджено оселі херсонців, додали в ОВА.

При цьому за даними Херсонської міськради, за минулу добу ворог 12 разів обстріляв Херсонську громаду. Російська армія атакувала Садове, Степанівку, Придніпровське, Інженерне, Антонівку, мікрорайон Острів. У громаді двоє людей зазнали поранень.

Доповнення

За даними Генштабу, представники окупантів здійснюють тиск на місцеве населення Херсонщини з метою привласнення земельних ділянок.

Українські Національні Новини

Війна