khersonschina-partizanskiy-rukh-ta-artileriya-sil-oboroni-porushili-logistiku-rashistiv-genshtab

Херсонщина: партизанський рух та артилерія Сил оборони порушили логістику рашистів - Генштаб

 • 200508 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. В результаті успішних дій партизанського руху, у взаємодії з артилерією Сил оборони, ворожі підрозділи мають суттєві проблеми з логістичним забезпеченням на тимчасово захоплених територіях Херсонської області, інформує Генштаб, пише УНН.

Деталі

З метою протидії витоку інформації про переміщення окупаційних підрозділів на залізничній станції населеного пункту Сокологірне збройні сили російської федерації посилили фільтраційні заходи.

На тимчасово захоплених територіях Харківської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей, в ході підготовки до так званих “референдумів”, окупанти закликають місцевих жителів, які виїхали за межі тимчасово захопленої території, повернутися до своїх домівок до 1 жовтня. У разі відмови житло російські загарбники погрожують “націоналізувати”.

Підрозділи Сил оборони утримують займані позиції та не допускають просування ворога. Українські військові успішно відбили атаки противника в районах населених пунктів Костянтинівка, Довгеньке, Дібрівне, Григорівка, Соледар, Первомайське, Невельське, Мар’їнка та Кам’янка.

Ракетні війська та артилерія наземних угруповань наших військ продовжують виконувати завдання з контрбатарейної боротьби, порушення системи управління та логістичного забезпечення, ураження живої сили та бойової техніки противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіація ЗСУ завдала понад 12 ударів по позиціях росіян - Генштаб

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    У Харкові прогримів вибух

     • 49840 переглядiв

    Канада обіцяє понад 52 млн доларів допомоги Україні

     • 56957 переглядiв

    Новини по темі

    Україна за допомогою HIMARS вразила близько 400 цілей - США

     • 191430 переглядiв

    Зеленський повідомив перші деталі зустрічі з Блінкеном

     • 172557 переглядiв