ukenru
kharkovu-povnistyu-povernuli-svitlo

Харкову повністю повернули світло

 • 753987 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. У Харків повністю повернули електропостачання після ракетної атакий рф 9 березня. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Енергетики області продовжують працювати над відновленням енергосистеми, що отримала пошкодження через масовані російські обстріли. Сьогодні вночі було заживлено 100% абонентів міста Харків. Тривають роботи над відновленням руху міського електротранспорту", - повідомив Синєгубов.

Деталі

З його слів, в області без електроенергії залишаються 15 тис. абонентів у Вовчанську, Старому Салтові та Слатиному. "Але найближчим часом енергетики там також відновлять електропостачання", - наголосив він.

Голова ОВА повідомив також, що минулої доби ворог продовжував масовані обстріли прикордонних населених пунктів Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області. Під вогнем були щонайменше 20 населених пунктів Харківщини.

"Внаслідок обстрілів села Вільхуватка Куп’янського району пошкоджено центр соціально-психологічної реабілітації дітей та школу. Зруйновано близько 10 приватних житлових будинків. Поранення отримав 54-річний цивільний чоловік. Госпіталізований у стані середньої тяжкості. У Куп'янську ворожими обстрілами пошкоджено щонайменше 2 приватних житлових будинки сталися пожежі", - зазначив він.

В області залишається високою мінна небезпека. "Вчора, біля села Діброва Ізюмського району 32-річний місцевий мешканець у лісі підірвався на міні "Пелюстка". Госпіталізований з пораненням", - зазначив Синєгубов.

"На лінії зіткнення російські окупанти вкотре намагалися вести наступальні дії в напрямку села Гряниківка. Зазнали невдачі та відступили з втратами", - повідомив голова ОВА.

Нагадаємо

На 10 березня світло у Харкові та області після атаки рф повернули на 90%.

Українські Національні Новини

Суспільство