ukenru
kharkivska-politsiya-zatrimala-bandu-yaka-protyagom-7-rokiv-napadala-na-inkasatoriv

Харківська поліція затримала банду, яка протягом 7 років нападала на інкасаторів

 • 12511 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Харківські поліцейські затримали банду, яка протягом 7 останніх років вчиняла озброєні розбійні напади на інкасаторів. Про це начальник Головного управління Нацполіції у Харківській області Олег Бех повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Ми затримали банду, яка протягом 7 останніх років вчиняла озброєні розбійні напади на інкасаторів. ... викрили 10 злочинців, які входили до складу цієї банди", - написав Бех.

За його словами, дев’ять затриманих – мешканці Києва, один – харків’янин. Серед них є ті, хто вже був засуджений за інші злочини.

"Жоден з них не працював, а навіщо? Починаючи з 2013 року вони займалися розбоями. Один рік – один напад на інкасаторів. Злочинний «улов» чималий. Щонайменше 15 млн. грн. Гроші витрачали на коштовні автівки і закордонний відпочинок", - написав правоохоронець.

Він також оприлюднив фото арсеналу зброї, який зберігався в гаражах затриманих у Києві.

"Гранатомети, автомати, пістолети, вибухівка, патрони, гранати вилучені під час обшуків. Найближчим часом затриманим буде повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи", - додав Бех.

Нагадаємо, у минулому році в Україні здійснили 5 нападів на інкасаторів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП