ukenru
kharkivska-oblrada-gotova-razom-z-yaroslavskim-vidrodzhuvati-metalist

Харківська облрада готова разом з Ярославським відроджувати "Металіст"

 • 15006 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Місцева влада Харківської області підтримала ідею Олександра Ярославського повернути регіону колишню футбольну славу, аби відродити ФК "Металіст". Сьогодні голова Харківської обласної ради Артур Товмасян на своїй сторінці в Facebook підтвердив свою участь в цьому процесі, передає УНН.

"Разом повернемо "Металіст"!" - написав Товмасян.

Голова Харківської облради нагадав землякам ті часи, "коли вся Харківська область вболівала за улюблену команду, раділа успіхам "Металіста" і пишалася його спортивними досягненнями. Участь кращого харківського футбольного клубу в національній вищій лізі і європейських першостях була невід'ємною частиною життя нашого регіону, важливою складовою його іміджу. Стадіон "Металіст" став справжньою перлиною в інфраструктурі міста, створеною до Євро-2012".

Артур Товмасян заявив, що як голова Харківської обласної ради і як харків'янин, готовий підтримати ініціативу Олександра Ярославського про відродження "Металіста", який став одним із символів міста.

"Приєднуюся до заклику - всім харків'янам об'єднатися навколо цієї потрібної і гідної справи. Вірю, що гравці "Металіста" ще не раз зійдуть на п'єдестали національних і європейських чемпіонатів і гідно будуть приймати найсильніших суперників на рідному газоні", - написав він у своєму Facebook.

Олександр Ярославський відомий тим, що під час свого президентства в 2005- 2012 рр. вивів ФК "Металіст" з першої ліги національного чемпіонату на єврокубкову арену. А також тим, що завдяки 300 млн дол., інвестованим Ярославським у будівництво стадіону, аеропорту та іншої інфраструктури Євро-2012 Харків отримав право стати приймаючим містом цього турніру. Його заява про готовність відродити "Металіст" зустріла гарячу підтримку футбольної громадськості та харківської громади.

Українські Національні Новини

Суспільство