ukenru
kharkivska-oblast-pirotekhnikami-vilucheno-ta-zneshkodzheno-10-vibukhonebezpechnikh-predmetiv

Харківська область: піротехніками вилучено та знешкоджено 10 вибухонебезпечних предметів

 • 796780 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. За добу з 31 січня по 1 лютого 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу. Про це повідомляє УНН з посиланням на Головне управління ДСНС України у Харківській області.

Деталі

Протягом звітного періоду здійснено 20 оперативних виїздів, з яких:

· 10 – на ліквідацію пожеж;

· 1 – для проведення аварійно-рятувальних робіт;

· 1 – на перевірку місць ворожих обстрілів;

· 6 – для надання допомоги населенню, поліції та комунальникам;

· 2 – інші виїзди.

1 раз рятувальники перевіряли місця влучання ворожих снарядів в населених пунктах та з’ясовували наслідки. У м. Куп’янському районі, с. Шипувате, далекобійний снаряд потрапив у землю біля будинку культури. Постраждалих немає. Пожежі не було. Від ДСНС залучалось 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу.

31 січня продовжувались аварійно-рятувальні роботи з розбору завалів та пошуку фрагментів тіла загиблої жінки у зруйнованому ворожою ракетою житловому чотирьохповерховому будинку у Київському районі міста Харкова. На місці працювали верхолази, рятувальники, важка інженерна та комунальна техніка. Всього від ДСНС: 22 чоловіка особового складу ДСНС і 7 одиниць рятувальної техніки. Рятувальникам вдалось демонтувати більшу частину аварійних конструкцій, розчистити значну часину завалів будівельного сміття, під яким на рівні 4-го поверху були виявлені фрагменти тіла загиблої.

Доповнення

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 10 вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міст Куп’янська та Ізюма рятувальники доставили 16 тонн питної води.

Українські Національні Новини

Війна