ukenru
kharkivschina-selische-rogan-povnistyu-zvilneno-vid-rosiyskikh-okupantiv

Харківщина: селище Рогань повністю звільнено від російських окупантів

 • 301239 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. Захисники України повністю звільнили від окупантів селище Рогань у Харківській області. Населений пункт, який зазнав значних руйнувань, починає повертатися до життя. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов, передає УНН.

Деталі 

Синєгубов опублікував фото руйнувань населеного пункту. На них - садочок та школа зі снарядами на подвір'ях, вирви - на місці яких були будинки.

Місцева вежа водопостачання на час окупації була позицією ворожого снайпера. Наразі триває облік зруйнованих інфраструктурних об’єктів, в тому числі і підприємств.

Зазначається, що близько 50% будівель - практично без дахів, 70% - без вікон. Вщент вигоріли від прямих попадань снарядів - 27. Багато понівечених житлових будинків у селі Докучаєвське.

Цитата

"Вчора тут вперше з'явилося електропостачання. Зараз місцева влада та комунальні служби роблять все, щоб повністю забезпечити жителів електрикою, водо- та газопостачання. Із обласного логістичного центру доставляємо продукти харчування. Вже передали майже 2500 наборів. Росіяни безжально знищували населений пункт. Під українськими прапорами поступово і спільними зусиллями ми все відбудуємо!", - наголосив голова ОДА.

Нагадаємо 

З полону окупантів звільнили двох українських пілотів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП