kharkivschina-rosiyani-skinuli-kerovanu-aviabombu-na-kupyansk-za-dobu-cherez-obstrili-poraneni-dvoye-lyudey

Харківщина: росіяни скинули керовану авіабомбу на Куп'янськ, за добу через обстріли поранені двоє людей

 • 94754 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Армія рф у ніч на четвер вдарила керованою авіабомбою по Куп'янську Харківської області. Також окупанти обстріляли місто зранку четверга. Через ворожі обстріли п'яти районів області поранення отримали двоє людей. Про це повідомив у четвер голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

“Протягом минулої доби росіяни масовано з використанням керованих авіабомб та іншого озброєння обстрілювали населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів.

Зокрема, під ворожим вогнем були Куп'янськ, Петропавлівка, Першотравневе, Чернещина, Подоли, Дворічна, Масютівка та інші населені пункти. Пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди, сталися пожежі”, - написав Синєгубов у Telegram.

Деталі

За словами очільника ОВА, опівночі ворог скинув на Куп'янськ керовану авіабомбу ФАБ-250. Пошкоджено будівлю міськради.

Сьогодні о 7:30 ворог знову обстріляв Куп'янськ, пошкоджено будинок. На цю хвилину інформація про постраждалих не надходила, зазначив Синєгубов.

Минулої ночі близько опівночі внаслідок обстрілу с. Кіндрашівка Куп'янського району зазнали поранення 41-річний цивільний чоловік та 39-річна жінка.

Доповнення

російські війська 8 серпня масовано обстрілювали Харківську область у п'яти районах, відомо про трьох поранених людей, пошкоджено елеватор, сталася лісова пожежа.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі