ukenru
kharkiv-znovu-stav-tsillyu-vorozhikh-obstriliv-zagorivsya-sklad-z-derevinoyu

Харків знову став ціллю ворожих обстрілів: загорівся склад з деревиною

 • 204134 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Минулої доби російські окупанти знову цілили по Харкову, внаслідок обстрілу сталася масштабна пожежа на складі з деревиною, повідомили у ГУ ДСНС у Харківській області, пише УНН.

Цитата

"Внаслідок обстрілу, що стався о 00:32 в Основ’янському районі міста Харкова горіла складська будівля з деревиною на площі 3000 кв. м. З пожежею боролись 9 пожежно-рятувальних відділень ДСНС", - йдеться у повідомленні управління ДСНС у Facebook.

Деталі

Загалом протягом минулої доби сталося 10 пожеж, спричинених ворожими обстрілами, - в Основ’янському районі Харкова, а також Харківському та Чугуївському районах області. Постраждали приватні будинки, господарчі споруди, гаражі, сільськогосподарські та складські об‘єкти, хвойний ліс.

Так, протягом доби у селі Циркуни Харківського району ворожі снаряди спричинили 6 пожеж у приватних маєтках. Зранку горіли приватний будинок на площі 300 кв. м, господарча споруда на площі 60 кв. м, ангар з зерном на площі 200 кв. м та 2 автівки. Уже вночі горів будинок та 2 господарчі споруди на площі близько 200 кв. м.

"З вогнем під загрозою повторних обстрілів боролись рятувальники ДСНС. Попередньо, жертв та постраждалих немає", - вказали у ДСНС.

Доповнення

Позаминулої ночі російські окупанти обстріляли Київський та Слобідський райони Харкова.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП