ukenru
kharkiv-znovu-pid-vorozhim-vognem-yak-i-okolitsi-sogodni-vzhe-dvoye-zagiblikh

Харків знову під ворожим вогнем, як і околиці: сьогодні вже двоє загиблих

 • 128643 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Харків сьогодні близько опівдня потрапив під черговий ворожий обстріл - одна людина загинула, двоє постраждалих, а внаслідок ранкових обстрілів окупантами Харківського району один загиблий та четверо поранених, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Пів години тому росіяни ще завдали ударів по одному із східних районів Харкова. 2 постраждалих, 1 людина, на жаль, загинула", - написав Синєгубов ще до 13 години.

Деталі

Також він повідомив, що у Харківському районі росіяни влучають по цивільній інфраструктурі, вулицях селищ, площах і навіть цвинтарях.

"Внаслідок ударів в одному з населених пунктів району відбувся обвал будівлі. За попередніми даними, у людей, яких врятували з-під завалів, - ушкодження незначні, тому потреби в госпіталізації немає. Станом на зараз у Харківському районі 4 поранених, 1 загиблий. Інформація уточнюється", - зазначив Синєгубов.

"Шановні харків’яни, не нехтуйте сигналами тривоги! Окупанти жорстоко та підступно продовжують наносити артилерійські, мінометні удари по житлових районах Харкова. Без необхідності - не покидайте укриття. Обстріли тривають", - зазначив голова ОВА.

Доповнення

27 квітня Харків ворог накрив вогнем з артилерії 11 разів, за добу по області 8 осіб поранені, 1 людина загинула, сьогодні, 28 квітня, - обстріли Харківського району.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП