ukenru
kharkiv-znovu-obstrilyali-chetvero-poranenikh-golova-ova

Харків знову обстріляли, четверо поранених - голова ОВА

 • 589506 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Харків минулої доби знову потрапив під ворожі обстріли, відомо про четверо поранених. Також у Чугуївському районі Харківської області є двоє поранених, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

"Російські окупанти суттєво зменшили інтенсивність обстрілів Харкова завдяки нашим Збройним Силам. Проте небезпека для цивільного населення все ще є. За минулу добу агресор влучав у Шевченківський район Харкова та Салтівку. 4 людей зазнали поранень", - повідомив Синєгубов у Telegram.

Деталі

Голова Харківської ОВА також додав, що ворог продовжує обстрілювати населені пункти області.

"У Чугуївському районі 2 поранених. У Харківському районі через обстріли росіян сталося 3 пожежі, постраждалих немає", - зазначив Синєгубов.

Він вкотре наголосив на необхідності бути обачними, не ігнорувати сигнали тривоги.

"Сили оборони Харківщини продовжують стійко тримати свої позиції та здійснювати успішні контрнаступальні дії. Підрозділи ТРО ЗСУ вийшли на державний кордон на півночі Харківської області. Ворог намагається зосередити більшість своїх зусиль на утриманні займаних позицій та готує спробу наступу в районі міста Ізюм. На всі свої дії окупанти отримають гідну відсіч від наших захисників", - зазначив голова Харківської ОВА.

Доповнення

На Харківщині за 14 травня внаслідок обстрілів російських окупантів поранення дістало двоє людей, серед них – 15-річна дитина.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП