kharkiv-povnistyu-znestrumleno-robotu-metro-zupineno-mer

Харків повністю знеструмлено, роботу метро зупинено - мер

 • 106025 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Наразі Харків повністю знеструмлено – немає електроенергії, немає подачі води, відповідно. Роботу метро зупинено, воно працює як укриття. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, передає УНН з посиланням на Харківську міську раду.

Цитата

«Є обстріли та прильоти по критичній інфраструктурі. Наразі Харків повністю знеструмлений – немає електроенергії, немає подачі води, відповідно. Ми зупинили метро, евакуювали людей, люди перебувають на станціях. Метрополітен працює як укриття. Ситуація, як і по всій Україні - напружена, але, попри все, паніки серед людей немає», - розповів Терехов в ефірі національного телемарафону.

Деталі

За його словами, як тільки повітряна тривога завершиться і життю людей не загрожуватиме небезпека, ремонтні бригади почнуть ліквідовувати наслідки обстрілу, щоб подати людям світло і забезпечити життєдіяльність міста.

Доповнення

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляв, що через ворожі удари по Харкову та області деякий час можуть бути відсутні світло та вода.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Харків повністю знеструмлено, роботу метро зупинено - мер

     • 106025 переглядiв

    Учнів по всій країні перевели на «дистанційку» до кінця тижня

     • 145799 переглядiв